[ad_1]
برداشت محصول توت فرنگی در مازندران همه ساله از نیمه دوم فروردین ماه آغاز میشود و تا پایان خرداد ماه ادامه مییابد. طبق آمار جهاد کشاورزی، مازندران با سطح زیر کشت حدود ۲ هزار هکتار، پس از استان کردستان رتبه دوم تولید توت فرنگی را در کشور دارد. به طور متوسط برای برداشت توت فرنگی از هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ نفر نیروی کار لازم است، توت فرنگی حتما باید به صورت دستی چیده شود و هیچ روش مکانیزهای برای چیدن آن وجود ندارد.
[ad_2]
Source link
صمیمی رویدادهای مالی - سالن جلسات سیاسی جمع آوری اعانه و سرمایه گذاری احزاب
ی آوریل 26 , 2020
[ad_1] ایده های بزرگ اغلب منجر به چیزهای بزرگ, اما در جایی در امتداد راه سرمایه گذاری و جذب سرمایه اغلب مورد نیاز است. غیر انتفاعی, سیاسی, علل و تجاری راه اندازی همه نیاز به پول نقد به گسترش و رشد است. اگر چه بسیاری از گروه ها ممکن است […]