خُرمالوی کن

admeeqwn

[ad_1]

برداشت خُرمالو از باغات سولقان بخش کن تهران در فصل پاییز، از اوایل آبان ماه آغاز و تا اواخر آذر ماه بسته به شرایط آب و هوایی این منطقه طول می‌کشد. میزان برداشت خُرمالو بسته به وسعت باغ دارد که به طور میانگین تا ۳ تن از هر هکتارمی‌باشد و بیشتر این محصول روانه بازار تهران و حاشیه آن می‌شود.

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

کاهش دید در محور‌های کندوان و سوادکوه

[ad_1] رئیس پلیس راه مازندران گفت: تردد تمامی کامیون و کامیونت از ساعت ۸ تا ۲۴ روز جمعه به‌جز حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از محور هراز ممنوع است. [ad_2] Source link